METRO REKLAMER

Metro reklamer er det mest iøjefaldende medie, hvor du rammer befolkningen direkte i øjenhøjde.

Mulighederne i Københavns metro er mange, når der skal annonceres. Vi hjælper dig med, at finde den løsning, der passer til dit produkt, når du vil have en reklame i Københavns Metro. Placeringen af metro reklamer afhænger blandt andet af dit budskab eller dit produkt.

Når befolkningen befinder sig i metroen, er der forskel på, hvor modtagelige de er for en eksponering af din reklame. Derfor afhænger placeringen også af kompleksiteten af dit budskab.

Metro reklamer kan f.eks. være et bagvægsbanner, på perron døre, glasrækværk, trappeafsats eller rulletrapper. Metro Light Box er effektiv branding til nyheder og velegnet til en bred befolkningsgruppe.

 

 

Metro reklamer fra MPD

OPNÅ SYNLIGHED OG STYRK DIT BRAND

Metro reklamer er genialt til stor opmærksomhed, hvor befolkningen befinder sig dagligt. Budskabet og effekten kommer til sin ret på rekordtid. Bred dækning med høj frekvens giver topresultater der kan målrettes til den helt rigtige målgruppe i byerne. 

I samarbejde med dig udarbejder vi en strategi for dine metro reklamer. Ofte bliver en metro reklame brugt som et led i en større markedsføringsstrategi. Derfor sætter vi også ind i din virksomhed, jeres fokusområder og hjælper dig med at udarbejde en samlet markedsføringsstrategi.

Lad MPD hjælpe dig med, at finde den rigtige placering af din metro reklame. Vi hjælper dig med alt lige fra planlægning af din metro reklame til eksekvering. – Ring i dag og få en pris på 2 minutter. 

DET FÅR DU MED NÅR DU VÆLGER OS:

Hos MPD har vi mange års erfaring med metro reklamer. Vi har været med i front fra starten og har derfor opbygget en indgående viden omkring forbrugeradfærd og eksponeringer i Københavns Metro. Vi lytter til dine ønsker og sammensætter en effektiv kampagne ud fra dine behov. Dét får du med metro reklamer hos MPD:

  • En pris på 2 minutter, når du ringer til os.
  • En samlet strategi, der matcher din virksomhed.
  • Effektiv eksponering i Københavns Metro.
  • Hjælp til booking, tryk og opsætning af din metro reklamer.

Udover metro reklamer kan vi også hjælpe med en række andre outdoor løsninger, som f.eks. busreklamer og billboards 

Kaffekop ikon

Års erfaring

Reklamebureau med speciale i Busreklamer, radioreklamer og SEO

Tilfredse kunder

Få et reklamebureau til at hjælpe med dine busreklamer, radioreklamer og SEO

Afsluttede projekter

Metro ikon

Metroreklamer

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD METRO REKLAMER KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen