ADSHELS

Adshels er et af de mest førende outdoor medier, som vi har i Danmark. Med Adshels får du en effektivt kampagne, når du ønsker at markedsføre dit budskab bredt og i kort tid. Adshels er strategisk placeret rundt om i landet, så du har mulighed for, at benytte denne form for markedsføring uanset om du er vil markedsføre landsdækkende eller lokalt.

Adshels er store skilte placeret ved f.eks. busstoppesteder, detailhandel og ved veje og trafikknudepunkter. Din kampagne bliver skræddersyet, så du opnår den mest optimale synlighed i forhold til din målgruppe. Hos MPD hjælper vi dig med, at planlægge din kampagne. Vi tilbyder dig skræddersyede løsninger og står også for booking, tryk og opsætning. Du får altså en totalløsning, som er målrettet din målgruppe og budskab.

Vi har mange års erfaring inden for outdoor markedsføring og tilbyder også andre løsninger, som f.eks. busreklamer, Billboards og EurosizePlus. Hos MPD hjælper vi dig med at tilrettelægge en markedsføringsstrategi, så du opnår mest synlighed og på den måde øger værdien af din investering. Du kan vælge kun at bruge Adshels eller du kan kombinere de forskellige løsninger strategisk.

 

Adshels giver dig mulighed for, at når en bred målgruppe landdækkende eller lokalt.

ADSHELS KAMPAGNER – HELE DØGNET

En af de mange fordele der er ved Adshels kampagner, er at du kan nå din målgruppe hele døgnet. Din kampagne bliver nemlig opsat i bagbelyste busstoppesteder og vitriner. På den måde kan du altså nå din målgruppe 24/7. Med Adshels kampagner rammer du både billister, cyklister og gående i trafikken.

Der findes 1000-vis af standere rundt om i hele landet og med en klar strategi i forhold til både placering og varighed kan du gennemføre en kampagne effektivt og med høj eksponering. Med det strategiske valg af placeringer kan du ramme din målgruppe præcis på de tidspunkter, hvor de er modtagelige for dit budskab.

DU FÅR MEGET MED ADSHELS

  • Få hjælp til planlægning af din strategi og kampagne
  • Få hjælp til booking, tryk og opsætning
  • Vi evaluere din kampagne
  • Vi rådgiver dig til de bedste løsninger inden for outdoor markedsføring.

Ring til MPD i dag og lad os tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder.

Års erfaring

Adshels

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD DIN NYE OUTDOOR REKLAME KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen