BAGSIDE BUSREKLAMER

Bagside busreklamer er et oplagt valg, når du gerne vil have dit budskab ud til den målgruppe, der er på farten. Særligt i de store byer, København, Odense, Aarhus og Aalborg.

En bagside busreklame er også de vi i fagsprog kalder for en fuldfolieret bagende. Det gør vi fordi, det faktisk er et kæmpe stort klistermærke, der bliver monteret på bussen bagende. Bagside busreklamer er ofte skaleret op i store størrelser og derfor er det vigtigt, at billederne er i en høj opløsning. Hos MPD anbefaler vi altid, at benytte en professionel fotograf til at tage billeder til markedsføringstiltag. Hvis du ikke selv har en fotograf til rådighed, så kan vi også hjælpe dig med det.

Selvom det rent teknisk kræver lidt mere, at lave bagside busreklamer end f.eks. infotainments og eller langsider, så er det hele arbejdet værd. På bagenden af bussen får du nemlig mulighed for, at få endnu mere plads til at eksponere dit budskab.

HVAD KAN EN BAGSIDE BUSREKLAME?

En bagside busreklame kan ramme din målgruppe mere eller mindre ubevidst. Selvom de fleste af os ikke tænker over det, når vi sidder i vores bil, så ligger vi alligevel mærke til den dominerende busreklame på bussens bagende. Det er særligt i de større byer, som København, Odense, Aarhus og Aalborg, der giver dig value for money med en bagside busreklame. Trafikken er tættere, det er lovpligtig at holde tilbage for en bus, der skal ud fra stoppested og sidst, men ikke mindst så er der naturligt bare flere mennesker i storbyerne. Alt sammen har afgørende effekt på din bagside busreklame.

Hos MPD har vi mere end 30 års erfaring med bagside busreklamer og mange andre former for busreklamer, så ring endelig og lad os tage en snak om dine ønsker og ideer. Det koster dig ikke noget, men vi giver dig gerne en pris på din busreklame på bare 2 minutter.

Du er også velkommen til at læse vores blogindlæg om busreklamer, ligesom du også finder mere information under “busreklamer“.

Bagside busreklamer i storbyer

Hos MPD har vi stor erfaring med bagside busreklamer i storbyer. Vi varetager blandt andet busreklamer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Disse fire byer er Danmarks største trafikale knudepunkter, hvor tusindevis af mennesker færdes hver eneste dag. I København, Odense, Aarhus og Aalborg får du mulighed for at eksponerer dit budskab til bilister, fodgængere og cyklister. Der er altså nærmest ubegrænset muligheder for, at opnå effektive busreklamer, når du vælger en busreklame i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Års erfaring

Busreklamer

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD EN BAGSIDE REKLAME KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen