Display annoncering

Med display annoncering opnår jeres virksomhed en effektiv annonceringsform, som netop er tilpasset alle mobiltelefoner, tablet og computer. Opnå den ultimative eksponering på de 100 største site i Danmark, Norge, Sverige og store dele af Europa.

Effekten

De største styrker ved at annoncere på det eksklusive Displaynetværk er mulighederne for segmentering ned til den mindste detalje, det gør kampagnen 100% målrettet jeres kunder, derudover vælger I også selv jeres geografiske område, på den måde er der minimalt spild af annonce kroner.

Optimale kampagner

Med vores ekspertise kan jeres kampagner måles effektivt, løbende kam man tilpasse dem ud fra de erfaringer som gøres. Der skal løbende laves tilrettelser, så effekten af annonceringen bliver optimal, det giver langt mere online synlighed over for flere segmenter i jeres målgruppe, hvilket også giver langt flere konverteringer.

Lad os komme med et forslag til en god kampagne, og kom ud med 250.000, 500.000, 1.000.000 eller 5 millioner eksponeringer på de rette sites som f.eks., Berlingske.dk, bt.dk, billedbladet.dk, bold.dk, dba.dk, dmi.dk, ekstrabladet.dk, jyllands-posten.dk, seoghor.dk og tv2.dk. Ydermere kan man benytte sig af søgeord som er de mest effektive søgeord for jeres virksomhed.

Slut resultatet

Såfremt i følger vores råd, vil det kræve et tillidsforhold for at se de største og mest effektive resultater. Hvad skal der også være fokus på inden opstarten? Strategi, planlægning, site, billeder, tekster, faner osv. Alt dette her kigger vi igennem og giver nogle gode råd såfremt det er nødvendigt. Når man kigger på det samlede resultat efter en kampagne, og de efterfølgende henvendelser, så vil alle virksomheder kunne se en markant ændring af henvendelser og ikke mindst et slutresultat på bundlinjen.

Kontakt salgsafdelingen

Kontakt vores salgsafdeling direkte på telefonnummeret +45 51 42 41 73

Professionel hjælp til din markedsføring 

MPD har mere end 30+ års erfaring indenfor markedsføring

Med mere end 500+ kunder står vi også klar til at hjælpe jer

225+ afsluttede projekter hos MPD

Super kundetilfredshed hos MPD på hele 100 procent

MPD yder fantastisk kundeservice så i får den bedste oplevelse

Hos MPD er ingen opgaver for store eller for små

MPD tilbyder et stort sortiment af professionel markedsføring

Års erfaring

Reklamebureau med speciale i Busreklamer, radioreklamer og SEO

Tilfredse kunder

Få et reklamebureau til at hjælpe med dine busreklamer, radioreklamer og SEO

Afsluttede projekter

%

Kundetilfredshed

Års erfaring

Reklamebureau med speciale i Busreklamer, radioreklamer og SEO

Tilfredse kunder

Få et reklamebureau til at hjælpe med dine busreklamer, radioreklamer og SEO

Afsluttede projekter

%

Kundetilfredshed

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD DISPLAY ANNONCERING KOSTER?

Udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter