Display annoncering

Med displayannoncering opnår jeres virksomhed en effektiv annonceringsform, som er tilpasset alle mobiltelefoner, tablets og computere. Opnå den ultimative eksponering på de 100 største sites i Danmark, Norge, Sverige og store dele af Europa.

Målrettet kampagne

De største styrker ved at annoncere på det eksklusive Displaynetværk er mulighederne for segmentering ned til den mindste detalje. Det gør kampagnen 100% målrettet mod jeres kunder. Derudover vælger I selv jeres geografiske område, så der er minimalt spild af annoncekroner.

Optimale kampagner

Med vores ekspertise kan jeres kampagner måles effektivt. Løbende kan de tilpasses ud fra de erfaringer, der gøres. Der skal løbende foretages tilrettelser, så effekten af annonceringen bliver optimal. Dette giver langt mere online synlighed over for flere segmenter i jeres målgruppe, hvilket også resulterer i langt flere konverteringer.

Lad os komme med et forslag til en god kampagne. Kom ud med 250.000, 500.000, 1.000.000 eller 5 millioner eksponeringer på de rette sites såsom Berlingske.dk, bt.dk, billedbladet.dk, bold.dk, dba.dk, dmi.dk, ekstrabladet.dk, jyllands-posten.dk, seoghor.dk og tv2.dk. Ydermere kan man benytte sig af søgeord, som er de mest effektive for jeres virksomhed.

Slut resultatet

Såfremt I følger vores råd, vil det kræve et tillidsforhold for at se de største og mest effektive resultater. Hvad skal der også være fokus på inden opstarten? Strategi, planlægning, sitevalg, billeder, tekster, faner osv. Alt dette gennemgår vi og giver gode råd, såfremt det er nødvendigt. Når man ser på det samlede resultat efter en kampagne, samt de efterfølgende henvendelser, vil alle virksomheder kunne se en markant ændring i henvendelser og ikke mindst et slutresultat på bundlinjen.

Års erfaring

Reklamebureau med speciale i Busreklamer, radioreklamer og SEO

Tilfredse kunder

Få et reklamebureau til at hjælpe med dine busreklamer, radioreklamer og SEO

Afsluttede projekter

%

Kundetilfredshed

Års erfaring

Reklamebureau med speciale i Busreklamer, radioreklamer og SEO

Tilfredse kunder

Få et reklamebureau til at hjælpe med dine busreklamer, radioreklamer og SEO

Afsluttede projekter

%

Kundetilfredshed

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD DISPLAY ANNONCERING KOSTER?

Udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter