SKAL I HAVE NY WEBSHOP eller APP?

SKAL I HAVE NY WEBSHOP eller APP?

Få et stærkt tilbud på jeres nye webshop eller APP.

Så står I stærkere i et konkurrencepræget marked.

Se blandt andet https://restlager.dk/

NY WEBSHOP eller APP

Udviklet af MPD

Hos MPD udvikler vi professionelle webshop og APP til dem som bare ønsker noget nemt at navigere rundt i. Disse løsninger er baseret på nyeste teknologi og kan skræddersyes med udvidelser der dækker jeres behov fra starten eller i takt med at jeres behov ændres, selv de mest krævende funktioner kan tilpasses jeres behov og ønsker. Brugervenlighed og funktionerne er kernen i dette her system. Opnå en masse fantastiske muligheder, og en webshop som selv de ikke særlige dygtige medarbejder kan navigere rundt i. Udover en masse muligheder og tusindvis af forskellige designs, kan vores system hurtigt give afgang til spændende tekniske funktioner og brugbare værktøjer.

 

Webshoppen eller jeres nye APP bliver udarbejdet i et lækkert design, hvilket betyder at den fremstår mere stilfuld og moderne. Derudover betyder dette også at f.eks. webshoppen ændrer udseende og tilpasser sig til mobil og tablets. Dette er blevet mere og mere vigtigt med tiden, og det er noget som Google er begyndt at gå meget op i når de skal rangere en webshop, altså SEO venligt.

Vi opretter alt for jer og jeres ønsker, vi har de dygtigste medarbejder som arbejder på højeste niveau, så I kan føle jer trygge fra start og til slut. Se denne her webshop, den er udarbejdet i 1 kvt. 2022 og alt er kodet så det er tilpasset kunden www.restlager.dk

Ønsker I at drøfte jeres behov og et prisoverslag, så kontakt vores salgsafdeling på 51424173

Års erfaring

Webshop og APP

%

Faglig stolthed

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

MPD SØRGER FOR AT DU BLIVER TILFREDS MED DIN NYE WEBSHOP eller APP

Sammen med dig gennemgår vi jeres behov, ønsker og drømme for jeres kommende løsning. Vi hjælper jer med at identificere jeres funktionelle behov, og får stillet de rigtige spørgsmål, så I får den skræddersyede løsning til jeres virksomhed.

På baggrund af vores dialog med jer, designer og udvikler vi en APP eller webshop som er skræddersyet til jeres behov og fremtid. MPD tilbyder også en avanceret løsning, som kan håndtere op til + 5.000 forhandler med alle tænkelige funktioner. Designet og indholdet er udviklet af danske IT-eksperter. Vi udarbejder en plan, så målsætningen holder til det angivne aftalte tidspunkt.

Vi gennemgår alle mulige detaljer igennem hele processen, så I som kunde kan følge med udviklingen i et fornuftigt tempo. Vi yder en service som overgår de fleste virksomheder. Vi slipper ikke bolden før kunden er 100% tilfreds.

Prisen på en webshop eller APP er meget afhængig af opgavens omfang. MPD anbefaler en fast timepris på 400,- kroner, alternativt laver vi en fastlagt pris, alt efter jeres ønske.  Vi er også specialister i store opgaver som er meget komplekse. Nu taler vi kun om de store løsninger. Skal der noget ekstraordinært kodes som ikke er standard så klare vi også de udfordringer, så er prisen selvfølgelig anderledes, men langt under andre virksomheders prisniveau da vores timepris kun er 400,- kroner pr. time. Ingen kan måle sig med vores løsninger og priser.

MPD holder jer i hånden fra første dag. Lad os tage en dialog på et møde eller over telefonen med det samme.

CASE: Restlager

Restlager havde en drøm om en avanceret dropshop/webshop med over 1000 forhandler på sigt, og mulighed for over 10.000 produkter, som skulle kunne håndtere alle forhandler på sigt, og som hver især selv skulle kunne ligge deres produkter ind på denne nye platform/webshop. Projektet har taget 2 måneder fra start datoen, og til den var online.

Restlager beskriver samarbejdet som helt unikt og uden komplikationer. Fra første dialog til opstart gik der kun 5 dage, så var processen i gang, da vores ønske var at være online den 15.1.2022. 2 dage før var alt på plads. Vi har forsat sparring hvis der opstår en mindre udfordring eller forglemmelse, der er aftalt en periode på 2 måneder med sparring og uden beregning.

%

Tilfredshed

%

Responsivt design

Tilfredshed

Restlager udtaler over for MPD, at det samarbejde der har været i 2 måneder er helt unikt og med højeste kvalitetsrådgivning igennem hele processen. Kan kun anbefale MPD, de har de vildeste løsninger, og så er prisniveauet langt under normalen. www.restlager.dk

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor lang tid tager det at få lavet en webshop eller APP?

Når der skal udvikles en Webshop eller APP afhænger det meget af indholdet. Ved en Webshop skal man forvente 6 – 10 uger alt efter jeres ønsker og krav. Godkendelse af betalingssystemer er ofte med ventetid hos Nets.
Ved udvikling af en APP er det meget afgørende for hvor meget den skal kunne af funktioner, vi igangsætter det antal personer som er nødvendigt for at det bliver færdigt til tiden, typisk 1 – 2 måneder og ved større løsninger vil det være fra 4 måneder.

Hvad koster det at få lavet en webshop eller APP?

Prisen på en webshop er meget afhængig af opgavens omfang. Vi er specialister i store opgaver som er meget komplekse. En avanceret webshop vil være fra 59.000. Nu taler vi kun om de store løsninger. Skal der noget ekstraordinært kodes, så er prisen selvfølgelig anderledes, men langt under andre virksomheders prisniveau. Ingen kan måle sig med vores løsninger og priser.

Betalingssystem

MPD opretter jeres løsning til alle betalingskort og MobilePay løsningen.

Hvad med hosting?

Vi rådgiver jer med de bedste løsninger, så I er sikret at alt er optimalt, har I selv en leverandør, så kan I forsat benytte jer af dem, såfremt de kan tilbyde den rette løsning.

VIL DU VIDE HVAD DIN NYE WEBSHOP KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen