REKLAMEVIDEO TIL SOCIALE MEDIER

Hos MPD varetager vi alle typer reklamefilm – naturligvis også reklamerfilm til sociale platforme og hjemmesider.

VI råder over en lang række kompetencer og uddannede eksperter indenfor den tekniske del af filmproduktion, og vi er samtidig uddannede indenfor socialmedia og WEB marketing management. Derfor ved vi at der er meget stor forskel på hvordan brugerne af de forskellige webbaserede platforme og sociale medier vil mødes og interagerer med de film de præsenteres for.

5 SEKUNDER TIL AT FANGE DIN MÅLGRUPPE

Når man producerer film til en hjemmeside eller de sociale medier, skal den være anderledes skruet sammen end traditionelle reklamefilm. På eksempelvis Facebook har du blot 5 sekunder til at fange din seer – og det er endda 5 sekunder uden lyd.

På hjemmesiden kan du forvente at den besøgende har en eller anden form for interesse i det produkt eller de ydelser I tilbyder. Filmen skal øge kundens tryghed til jer og styrke relationen samtidig med at et skarpt Call To Action skal få din kunde videre i processen.

Hos MPD har vi stor erfaring med både videoproduktioner til hjemmesider og sociale medier.

REKLAMER PÅ YOUTUBE

En reklamefilm på platformen YouTube giver flere besøgende på din hjemmeside. Vi producerer indhold til Youtube af høj kvalitet og derved får du en unik chance for at få nye kunder i din virksomhed. Med betalt annoncering på de sociale medier, eller med In-stream og display annoncer på Youtube, kan du få dit budskab ud til en stor målgruppe – men det skal gøres præcist, ellers vil mange af dine annonce penge være spildt.

Vi har naturligvis stor erfaring med annoncering på de sociale medier og vi tager gerne en snak om netop jeres behov.

VI HJÆLPER DIG MED KAMPAGNER PÅ ALLE PLATFORME

Hos MDP hjælper vi dig gerne med at planlægge din video annoncering på de sociale medier som eksempelvis YouTube, Facebook, Twitter, Snapchat og Instagram.

Års erfaring

Animationer og reklamefilm

VIL DU VIDE HVAD DIN NYE VIDEOKAMPAGNE KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen