TV-REKLAMER

TV-reklamer er bygget op omkring nogle forskellige processer og hos MPD hjælper vi dig med alt fra idé til evaluering. TV-reklamer er en af de markedsføringskanaler, som rammer flest mennesker hver eneste dag. Danskerne ser typisk flere timers fjernsyn om dagen, så der er ikke noget at sige til, at TV-reklamer til stadighed er det stærkeste markedsføringstiltag.

TV-reklamer er kendetegnet ved, at det er små spot med klare salgsbudsskaber og bruges ofte til, at markedsføre et godt tilbud, udbrede kendskabet til din virksomhed eller dit produkt. Formålet med din TV-reklame er vigtig at have på plads for, at kunne ramme din målgruppe bedst muligt.

RAM MÅLGRUPPEN MED UNIKKE TV-REKLAMER

Inden du skal i gang med din TV-reklame, er der nogle elementære ting, som du skal have styr på for, at ramme lige præcis din målgruppe. Din målgruppe har en stor indflydelse på hele produktionen af TV-reklamen. Er din målgruppe den ældre generation skal budskabet stå klart og enkelt, mens den yngre generation bliver ramt af special-effects, som f.eks. animationer, musik og lydeffekter. Læs mere om det på vores blog.

Hos MPD er vi specialister i, at præcisere din målgruppe og deres adfærd. Ring i dag og få en pris på 2 minutter for din TV-reklame.

TV-REKLAMER DER HUSKES…

Du kender dem sikkert alle sammen. TV-reklamerne, der huskes og fraserne bliver brugt i flæng af os alle. I starten af årtusindeskiftet gik vi alle rundt og lavet Sherif-stjerner på hinanden efter Polle fra Snave blev folkekendt i Sonofons TV-reklamer. Ja, han blev faktisk så populær, at der blev produceret en hel film efterfølgende.

Eller hvad med Harry, den lille lilla dukke fra DSB, der elsker tarteletter? – Skal din TV-reklame være den næste, der bevæger sig på alles læber? Så kontakt os i dag. Vi hjælper dig med alt lige fra idé til eksekvering og evaluering.

Års erfaring

TV-reklamer

DERFOR SKAL DU VÆLGE EN TV-REKLAME HOS MPD

N
  • Ram din målgruppe i den bedste sendetid
  • Lav kontaktpris lokalt og nationalt
  • Seriekampagner og sommerkampagner
  • Opnå stor kunderabat hos MDP
  • Få en pris på 2 minutter

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD DIN NYE TV-REKLAME KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen