REKLAMEFILM

Hos MDP har vi  høje ambitioner med alle vores reklamefilm og vi sætter en ære i filmarbejdet. Vores målsætning er at lave reklamefilm i både teknisk og æstetisk høj professionel kvalitet – hver gang.
I samarbejde med vores brede netværk inden for musik, grafik og design, trækker vi på de ressourcer der skal til for at producere din helt egen unikke reklamefilm – uanset hvilken målgruppe din vil ud til og om din film er til tv, biograf eller internettet. Vi har fokus på gode historier der underholder og inspirerer.

MANGE ÅRS ERFARING

Vi råder over rigtig mange kompetencer indenfor animation og videoproduktion. Det betyder at vi kan varetage de fleste opgaver indenfor animation og videoproduktion – uanset om det er en reklamefilm eller en videoproduktion der er tale om.

Vi kan helt sikkert også hjælper jer med jeres næste projekt – kontakt os nu og hør mere.

SÆT JERES HELT EGET FINGERAFTRYK

Vi hjælper naturligvis med alt fra idéudvikling til produktion. Vi tager altid udgangspunkt i netop din virksomheds særlige identitet og det der gør netop jer specielle og differentieret.

Hvis I selv har en god idé til jeres næste kampagne, har I naturligvis mulighed for at præge hele processen og den færdige produktion, så vi sammen får skabt den stærkeste kampagne.

VI FØLGER DIG GENNEM HELE PROCESSEN

Uanset hvilken type produktion du skal igang med hjælper vi dig gennem hele processen.

IDÉUDVIKLING
PLANLÆGNING
PRODUKTION
EKSEKVERING

IDÈUDVIKLING: 

Vi hjælper med den helt grundlæggende idé til kampagnen. Her aftaler vi hvad der skal kommunikeres og hvordan. Vi finder også ud af hvordan jeres særlige identitet skal udtrykkes visuelt, så jeres buskaber bliver kommunikeret enkelt, præcist og klart.

PLANLÆGNING:

Vi står naturligvis for den overordnede planlægning af jeres kampagne. Sammen finder vi ud af hvordan produktionen skal udføres og hvornår. Der er ofte mange ting der skal gå op i en højere enhed når man planlægger en reklamefilm, og det er derfor vigtigt for processen at man holder det hele i en kort snor. Ellers risikerer man at overskride budgettet eller at overskride vigtige deadlines.

PRODUKTION: 

Vi varetager hele produktionen til din reklamefilm er helt færdig og klar til at blive vist. Vi sørger samtidig for at gøre det indenfor den aftalte tid og budget. Det er din sikkerhed for at din næste produktion ikke blive unødvendig dyr eller mere tidskrævende end forventet.

EKSEKVERING:

Vi kan naturligvis hjælpe med eksekvering gennem de rigtige online kanaler og platforme. Det sikrer at budskabet i din nye animationsvideo rammer så mange som overhovedet muligt i netop din målgruppe.

Års erfaring

Animationer og reklamefilm

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD DIN NYE REKLAMEFILM KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen