REKLAMER I RADIOEN ØGER KENDSKABET TIL DIN VIRKSOMHED

Vi er eksperter i velproducerede radioreklamer. Gennem årene har vi produceret rigtig mange radioreklamer, og vi kan selvfølgelig også hjælpe jer med produktion af radiospots og booking af radioreklamer. Vi har samtidig årelang erfaring med at sammensætte den helt rigtige strategi i forhold til eksponering på nøje udvalgte radiostationer, så I får mest muligt for pengene.

Radioreklamer er en effektiv måde at nå ud til en bred målgruppe på kort tid. Vi kan hjælpe med at sammensætte den helt rigtige løsning, som rammer netop jeres målgruppe så præcist og så effektivt som overhovedet muligt. Sammen med et hold af kompetente eksperter, udvikler vi i fællesskab en gennemtænkt strategi, som sikre at I kommet sikkert igennem hele processen. Så spilder I hverken tid eller penge.

Her på siden finder du en masse eksempler på radioreklamer, som vi har udarbejdet. Klik lidt rundt på siden og bliv inspireret. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

NYE RADIOSPOTS TIL CIRCLE K

RADIOSPOTS TIL DHF

FÅ EN PRIS PÅ 2 MINUTTER

MPD tilbyder radioreklamer på Sjælland, Fyn og Jylland, der passer til jeres budget og målgruppe. Måske har I allerede været kreative og ved præcist hvordan jeres radio reklame skal lyde, så modtager vi gerne et færdigt manuskript.

Vi hjælper også gerne med teksten og det færdige radiospot, så I ikke skal bruge energien på jeres radioreklamer, men i stedet koncentrere jer om det I er gode til.

Prisen for radioreklamer varierer alt efter længde, antallet af gange den skal afspilles og på hvilke tidspunkter af døgnet. Vi kan hurtigt og nemt give jer en pris på 2 minutter ved et telefonopkald. Kontakt os helt uforpligtende og lad os få en dialog omkring jeres ønsker, muligheder og behov.

HVIS DU VIL I RADIOEN? – SÅ STÅR VI KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi tilbyder skræddersyede radiospots som tager udgangspunkt i jeres virksomheds ønsker og målgruppe. Vi tager altid gerne imod et færdigt manuskript eller oplæg hvis I selv har været kreative, men vi hjælper naturligvis også med udviklingen af jeres radiospot.

Vi hjælper også gerne med teksten og det færdige spot så i ikke skal bruge energien på det færdige resultat. Vi tilbyder professionelle og velproducerede spots til yderst fordelagtige priser – uanset ønsker og behov. Læs gerne vores 4 tips til en god radio reklame inden I giver jer i kast med jeres radioreklame. I er også velkomne til at kontakte os for at få en snak om jeres nye radioreklame.

HVAD GØR RADIOREKLAMER FOR JERES FORRETNING?

ØGER KENDSKABET

Radioreklamer øger kendskabet til jeres virksomhed. Mange mennesker hører radio til og fra arbejde og I vil derfor have mulighed for, at fange jeres målgruppe på tidspunkter, hvor de ellers ikke har tid til, at læse avis eller være på de Sociale Medier. På den måde styrker I kendskabet til jeres brand eller produkt.

STYRKER OMSÆTNINGEN

Med taktiske radiospots og radioreklamer med gode tilbud, kan I styrke omsætningen ved at få lytteren til at tilvælge netop jeres virksomhed fremfor konkurrenterne – og det styrker omsætningen. Kontakt os og lad os få en snak om hvordan I lettest kommer i gang med effektive radioreklamer.

FORBEDRER BUNDLINJEN

Radioreklamer kan i høj grad medvirke til at forbedre jeres bundlinjen. Når I øger kendskabet til jeres virksomhed eller brand, vil I på sigt blive i stand til at hæve priserne på produkter og ydelser. Dette kan ofte afspejles direkte på bundlinjen. Kontakt os nu og lad os få en snak om dine radioreklamer.

FLERE RADIOSPOTS PRODUCERET AF MPD

Vil du have en pris på dit næste radiospot? Udfyld kontaktformularen – så har du en pris på 2 minutter.

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD DIT NYE RADIOSPOT KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

Års erfaring

Radioreklamer

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen