OUTDOOR REKLAMER PÅ BILLBOARDS

Billboards er en effektiv løsning, når du skal have outdoor reklamer. Du opnår stor synlighed i de største danske byer, hvor tusindvis af mennesker dagligt færdes. Hos MPD tilbyder vi outdoor reklamer på mere end 50 skærme over hele Danmark.

Outdoor reklamer er en af de ældste løsninger inden for outdoor markedsføring, men det gør det ikke mindre effektivt. Hos MPD har vi mange års erfaring med  outdoor markedsføring. Vi rådgiver og hjælper dig i forhold til placering, opsætning og varighed af din kampagne, så du kan koncentrere dig om, at drive din virksomhed.

STORE BILLBOARDS

Billboards er kæmpe LED-skærme, der er strategisk placeret på bygninger, så dine outdoor reklamer bliver kontinuerligt synlige. Outdoor reklamer køre ofte som kampagner i perioder fra 1-52 uger og sammensættes, så de passer præcis til dit budskab og din målgruppe.

En outdoor reklame kan bestå af små korte film eller billeder – Det er helt op til dig, men det vigtige er, at du får frembragt dit budskab til din målgruppe. Du kan med fordel læse vores blogindlæg om målgrupper og blive klogere herpå.

Rådhuspladsen

Rådhuspladsen

OUTDOOR REKLAME OVER HELE DANMARK

Når du vil markedsføre din virksomhed eller produkter til en bred målgruppe er outdoor reklamer et effektivt redskab og med vores løsninger i de største danske byer, er der garanti for, at du kan ramme tusindvis af mennesker hver dag. De store LED-skærme er placeret centralt i byerne, hvor trafikken er tung eller højt på bygninger, der rækker flere kilometer ud i landskabet.

Vi kan tilbyde over 50 skærme over hele Danmark.

Vidste du at: 

  • 40% af alle personer, som har set en outdoor reklame har foretaget en konkret handling inden for den sidste måned?
  • 37% af alle personer er helt eller delvist enig i, at produkter og mærker, der reklameres for på digitale skærme virker mere innovative og up-to-date?

SÅ EFFEKTIVE ER OUTDOOR REKLAMER:

Billboards kan være effektive for alle typer af virksomheder, der har et budskab til den brede målgruppe. Med de strategiske placeringer på store bygninger i Odense, København, Aarhus og Aalborg er det ofte familien Danmark og de travle billister, der er på farten, der bliver eksponeret.

Derfor er Billboards en effektiv måde, at brande din virksomhed på. Med de store dominerende formater opnår du effektiv synlighed hos en attraktiv og købedygtig målgruppe med bil og sandsynligvis også ejerbolig.

En alternativ løsning til Billboards er f.eks. også EurosizePlus, som findes ved nettobutikker rundt om i landet. Kombinér Billboards og EurosizePlus og opnå endnu mere effektiv branding af din virksomhed eller produkt.

Kontakt MPD i dag for et uforpligtende tilbud og få en pris på kun 2 minutter – Så kan vi i stedet tale om dine behov og muligheder for effektiv branding.

MED MPD ER DIN NÆSTE KAMPAGNE I SIKRE HÆNDER

Vi ved, at I har travlt og derfor får du hjælp til alt lige fra planlægning til evaluering, når du skal have udarbejdet Billboards kampagner. Hos MPD får du en totalløsning og med vores brede erfaring kan du være helt tryg ved overlade din markedsføring til os. Vi hjælper dig med:

  • Planlægning af din Billboards kampagne
  • Booking, tryk og opsætning
  • Vi evaluerer på din kampagne i samarbejde med dig
  • Vi sikre en effektiv kampagne, der øger værdien af dine fokusområder

Vi kan også tilbyde dig andre løsninger inden for outdoor markedsføring, der passer bedst til din virksomhed og målgruppe, uanset om det gælder busreklamermetroreklamer eller Billboards.

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD DIN NYE BILLBOARD KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

Års erfaring

Billboards

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen