OUTDOOR I ODENSE

Med MPDs outdoor reklamer i Odense får du garanti for maksimal synlighed. På Fisketorvet i Odense råder MPD over 1 skærm placeret på bygningen, så rækkevidden er op til flere kilometer. Den store LED-skærm går rundt om hele bygningen og er således bygget op i 4 segmenter på henholdsvis 49 og 98 m2 og er således Skandinaviens største reklamesøjle på 270 m2. Den store skærm er tændt det meste af døgnet hele året rundt.

Outdoor reklamer på Billboards er sammen med busreklamer, metroreklamer og Adshels de mest effektive medier, når du vil markedsføre din virksomhed med outdoor.

 

MERE OM MULIGHEDERNE I ODENSE

Odense er ikke blot en by med mange borgere. Det er også en attraktiv by med gode indkøbsmuligheder for både fynboer og turister. Faktisk ser 59 % af den odenseanske befolkning skærmene gentagne gange på Fisketorvet i Odense. 41% af fynboerne ser skærmene mindst 1 gang om ugen. – Og så er der jo alle turisterne, der kommer for at blive klogere på H.C. Andersen, hvis barndomshjem ligger blot få hundrede meter fra Fisketorvet i Odense.

  • 22 % af de eksponerede forbrugere søger efterfølgende videre om produktet på nettet.
  • 65 % af tiden er vi alle udenfor hjemmets 4 vægge.
  • Op til 80% af de forbipasserende ser dit budskab.

Hos MPD tilbyder vi også outdoor reklamer på Billboards i København, Aarhus og Aalborg. Du kan også læse mere om Billboards og blive klogere på, hvorfor det er det mest effektive outdoor medie.

 

FAKTA OM OUTDOOR I ODENSE

Outdoor reklamer i Odense på Billboards på Fisketorvet er, et stærkt medie, fordi det ikke blot rammer lokalbefolkningen, men også både pendlere, handlende og turister.

Få de vigtigste fakta om outdoor reklamer i Odense herunder:

  • 1 unik skærm placeret det mest befærdet sted i Odense
  • Mulighed for at vise animationer, stilbilleder osv.
  • Få reklamespot á 15 sek. varighed i Odense.
  • Mulighed for skiftende budskaber i løbet af døgnet.
  • 20 spot i timen pr. skærm og minimum 16.120 spot pr. uge.

Hos MPD står vi naturligvis til rådighed, såfremt du har brug for uddybende spørgsmål til din kommende outdoor reklame i Odense. Kontakt os helt uforpligtende i dag.

Års erfaring

Billboards i Odense

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD OUTDOOR REKLAMER I ODENSE KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen