OUTDOOR KØBENHAVN

 

Få en pris på 2 minutter på outdoor reklamer i København.  

På Nørreport station i København, som er et af Danmarks mest befærdet stationer råder MPD over 2 Billboards. På Nørreport station i København færdes mindst 250.000 danskere hver dag og med 20 spot i timen, så har du maksimal mulighed for, at få vist din outdoor reklamer til en bred målgruppe. De store LED-skærme der hver er 70 m2 er tændt 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Outdoor reklamer på Billboards er sammen med busreklamer, metroreklamer og Adshels de mest effektive medier, når du vil markedsføre din virksomhed med outdoor i København.

 

STOR EFFEKT VED OUTDOOR REKLAMER I KØBENHAVN 

København er ikke bare vores hovedstad. København og i særdeleshed Nørreport station er også et af de største trafikale knudepunkter i Danmark. Hver dag er der tusindvis af mennesker, der færdes i bil, på cykel eller gående, der skal nå metroen, der har mulighed for, at se netop dit budskab.

  • 22 % af de eksponerede forbrugere søger efterfølgende videre om produktet på nettet.
  • 65 % af tiden er vi alle udenfor hjemmets 4 vægge.
  • Op til 80% af de forbipasserende ser dit budskab.

Hos MPD tilbyder vi også outdoor reklamer på Billboards i Odense, Aarhus og Aalborg. Du kan også læse mere om Billboards og blive klogere på, hvorfor det er det mest effektive outdoor medie.

 

FLERE FAKTA OM OUTDOOR I KØBENHAVN 

Få de vigtigste fakta om outdoor reklamer i København herunder:

  • 2 unikke skærme placeret det mest befærdet sted i København
  • Mulighed for at vise animationer, stilbilleder osv.
  • Få reklamespot á 15 sek. varighed i København.
  • Mulighed for skiftende budskaber i løbet af døgnet.
  • 20 spot i timen pr. skærm og minimum 6.720 spot pr. uge.

Hos MPD står vi naturligvis til rådighed, såfremt du har brug for uddybende spørgsmål til din kommende outdoor reklame i København. Kontakt os helt uforpligtende i dag.

Års erfaring

Billboards i København

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

FÅ EN PRIS PÅ EN OUTDOOR REKLAME I KØBENHAVN

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen