OUTDOOR REKLAMER I AARHUS

Få en pris på 2 minutter på outdoor reklamer i Aarhus.  

Outdoor reklamer i Aarhus er helt unikt! Aarhus er ikke bare Danmarks 2. største by, men skærmen på hele 41m2 er også placeret ved den mest trafikeret vej i Aarhus. Du får altså, som det eneste sted i Aarhus mulighed for, at ramme mere 305.000 passerende biler hver eneste uge med trailers, Full motion, bevægelser m.m. Hos MPD tilbyder vi dig op til 20 spot i timen og med mulighed for skiftende

Outdoor reklamer på Billboards er sammen med busreklamer, metroreklamer og Adshels de mest effektive medier, når du vil markedsføre din virksomhed med outdoor.

 

MERE OM OUTDOOR

Hver dag pendler tusindvis af mennesker til og fra arbejde på den størst trafikeret vej i Aarhus. Om sommeren fyldes vejene også med masser af turister, der valfarter til smilets by for blandt andet, at se Den Gamle By i Aarhus. Du opnår altså maksimal synlighed med outdoor reklamer i Aarhus.

  • 22 % af de eksponerede forbrugere søger efterfølgende videre om produktet på nettet.
  • 65 % af tiden er vi alle udenfor hjemmets 4 vægge.
  • Op til 80% af de forbipasserende ser dit budskab.

Hos MPD tilbyder vi også outdoor reklamer på Billboards i OdenseKøbenhavn og Aalborg. Du kan også læse mere om Billboards og blive klogere på, hvorfor det er det mest effektive outdoor medie.

 

FAKTA OM OUTDOOR I AARHUS

Få de vigtigste fakta om outdoor reklamer i Aarhus herunder:

  • 1 unik skærm placeret det mest befærdet sted i Aarhus
  • Mulighed for at vise animationer, stilbilleder osv.
  • Få reklamespot á 15 sek. varighed i Aarhus.
  • Mulighed for skiftende budskaber i løbet af døgnet.
  • 20 spot i timen pr. skærm og minimum 2.380 spot pr. uge.

 

Hos MPD står vi naturligvis til rådighed, såfremt du har brug for uddybende spørgsmål til din kommende outdoor reklame i Aarhus. Kontakt os helt uforpligtende i dag.

Års erfaring

Billboards i Aarhus

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE MERE OM OUTDOOR I AARHUS?

Så udfyld kontaktformularen og lad os få en snak.

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen