OUTDOOR REKLAMER I AALBORG

Få en pris på 2 minutter på outdoor reklamer i Aalborg.  

Ram mere end 3 millioner besøgende pr. år med outdoor reklamer i Aalborg. MPD råder over en skærm, der er placeret ved Kennedy Arkaden, der udover at være et trafikalt knudepunkt også er et befærdet sted på grund af de mange butikker, fitness centre, biograf m.m. Den 74m2 store skærm giver dig mulighed for, at vise din outdoor reklame til en købedygtig målgruppe hele døgnet.

Outdoor reklamer på Billboards er sammen med busreklamer, metroreklamer og Adshels de mest effektive medier, når du vil markedsføre din virksomhed med outdoor.

 

OUTDOOR REKLAMER I AALBORG?

Vis dit budskab blandt en bred målgruppe på en af de bedste placeringer i Aalborg. Ved Kennedy Arkaden i Aalborg færdes tusinde af mennesker dagligt og de bliver i løbet af ugen eksponeret for din outdoor reklamer i Aalborg. Når du vil markedsføre din virksomhed eller produkt i Aalborg er Billboards en unik mulighed med op til 20 spot i timen.

  • 22 % af de eksponerede forbrugere søger efterfølgende videre om produktet på nettet.
  • 65 % af tiden er vi alle udenfor hjemmets 4 vægge.
  • Op til 80% af de forbipasserende ser dit budskab.

Hos MPD tilbyder vi også outdoor reklamer på Billboards i Odense, Aarhus og København. Du kan også læse mere om Billboards og blive klogere på, hvorfor det er det mest effektive outdoor medie.

 

FAKTA OM OUTDOOR REKLAMER

Få de vigtigste fakta om outdoor reklamer i Aalborg herunder:

  • 1 unik skærm placeret det mest befærdet sted i Aalborg
  • Mulighed for at vise animationer, stilbilleder osv.
  • Få reklamespot á 15 sek. varighed i Aalborg.
  • Mulighed for skiftende budskaber i løbet af døgnet.
  • 20 spot i timen pr. skærm og minimum 2.380 spot pr. uge.

 

Hos MPD står vi naturligvis til rådighed, såfremt du har brug for uddybende spørgsmål til din kommende outdoor reklame i Aalborg. Kontakt os helt uforpligtende i dag.

Års erfaring

Billboards i Aalborg

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD OUTDOOR REKLAME KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen