OUTDOOR MARKEDSFØRING

Outdoor markedsføring er kort sagt indbegrebet af de mange muligheder, der er ved markedsføring udendørs. Outdoor markedsføring er busreklamer, Billboards, Metroreklamer og meget mere. Hos MPD har vi specialiseret os i, at kunne tilbyde dig stærke outdoor kampagner og hjælper dig med alt fra udarbejdelse af budskab til eksekvering og opfølgning på dine kampagner.

Outdoor kampagner er ofte særligt velegnede til events, stærke her & nu tilbud samt bogudgivelser. Med de store brede flader, der ofte er med outdoor markedsføring kan du opnå ekstrem stor synlighed med det samme. – Og det er faktisk også det outdoor markedsføring handler om, nemlig at fange din målgruppe med det samme.

Outdoor markedsføring er busreklamer, billboards samt Adshells.

HVAD KOSTER OUTDOOR MARKEDSFØRING?

Det kan være en jungle at finde rundt i, når du skal have fundet ud af hvad dine næste outdoor kampagne koster. Der er nemlig rigtig mange forskellige prissætninger og køber du flere uger har du mulighed for, at spare mange penge på din outdoor kampagne. Forvirret? – Det kan vi godt forstå!

Derfor tilbyder vi helt unikt, at give dig en pris på kun 2 minutter, når du ringer til os. Vi skal blot høre lidt om dine ønsker, så får du en pris retur. Du behøver altså ikke længere fokusere på, at alle de forskellige løsningsmodeller. Det tager vi os af inden for den budgetramme, der er lagt.

 

HVAD ER OUTDOOR MARKEDSFØRING?

Outdoor markedsføring er mange ting! – Ikke kun busreklamer. Herunder kan du se hvilke muligheder du har hos MPD:

  • Busreklamer
  • Metroreklamer
  • Billboards
  • Adshels
  • Trolleyboards
  • Adshels Detail

Års erfaring

Outdoorkampagner

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD DIN NÆSTE OUTDOOR KAMPAGNE KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen