ONLINE MARKEDSFØRING

Online markedsføring er mere end bare en hjemmeside. Der findes et hav af løsninger og platforme, som du kan gøre brug af, når du skal markedsføre din virksomhed online. Hos MPD hjælper vi dig med at skabe den rette profil på det online marked, som skaber værdi for din virksomhed. Vi kombinerer og skaber en synergi mellem alle online platforme, så dine online markedsføringsindsatser skaber øget værdi for dig og din virksomhed.

Har du lavet en strategi for de sociale medier for din virksomhed eller er det blevet en lidt uoverskuelig opgave, at få det optimale ud af de sociale medier? – Vi sidder klar til, at hjælpe dig videre, så du får mest ud af de sociale medier i din virksomhed. At arbejde med Online markedsføring er både et strategisk værktøj til, at nå dine nuværende og potentielle kunder og det er en god idé, at tænke online markedsføring som en helhed – Derfor bør du udvælge få, men gode medier. På den måde slipper du for, at spilde tid på medier, der ikke tilføre tilstrækkelig værdi til din virksomhed.

SEO ER OGSÅ MARKEDSFØRING

Det er ikke kun de sociale medier, som er indbegrebet af online markedsføring. Også SEO – Bedre kendt som søgeordsoptimering – kan være et vigtigt element for din virksomhed. Effektivt og målrettet arbejde med SEO kan være med til, at skabe gode placeringer på Google i både ind – og udland.

Google er den mest anvendte søgemaskine i Danmark og langt de fleste mennesker bruger Google til, at finde svar på deres spørgsmål eller konkrete produkter. Kom forrest i køen med en strategi for din SEO fra MPD. SEO er en langsigtet plan og er en god investering, når din virksomhed skal være synlig.

Hos Medie Partner Danmark får du hjælp til din online markedsføring, så du bliver synlig på de platforme, som er relevant for jeres virksomhed.  Ring bare til os – Det koster ikke noget og vi sidder klar til at hjælpe din virksomhed med den online markedsføring som netop passer ind i jeres strategiplan.

 

MÅLRETTET ONLINE MARKEDSFØRING

Mange virksomheder tror fejlagtigt, at jo flere platforme og medier de befinder sig på, desto mere synlighed opnår de. Det er i sin enkelhed også sandheden, men det er dog endnu vigtigere, at være synlig der, hvor din målgruppe er mest aktivt og åben for eksponering. Online markedsføring handler altså også om, at være målrettet og bruge tid, penge og energi på de medier, som er mest relevant for din målgruppe. Det er målrettet.

Vælg kun medier, hvor din målgruppe befinder sig og brug det aktivt i stedet for, at være online på medier, som du aldrig får opdateret. Online markedsføring er nemlig også meget mere end blot at være til stede. Det er også Content – Relevant content, som giver dine nuværende og potentielle kunder viden og grundlag for, at skulle engagere sig i din virksomhed. Hos MPD hjælper vi dig med alt fra den strategiske og analytiske del af online markedsføring til opsætning og vedligeholdelse af dine medier.

Års erfaring

Strategier

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU HØRE MERE OM HVORDAN VI KAN HJÆLPE MED ONLINE MARKEDSFØRING? 

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen