BUSREKLAMER – HØJRE OG VENSTRE SIDE

Busreklamer er et af de mest foretrukne outdoor reklamer for rigtig mange virksomheder. Særligt i de større byer i Danmark, som København, Aarhus, Aalborg og Odense er busreklamer et effektivt medie. Her ser tusindevis af mennesker dine reklamer hver eneste dag. Langside busreklamer er oftest rettet mod dem, der benytter offentlig transport, gående og cyklister.

En langside busreklame er særligt velegnet til korte budskaber, som f.eks. i forbindelse med udgivelse af en bog, et foredrag eller særlige tilbud. Herudover findes også andre former for busreklamer, som f.eks. infotainment, frontskilte, bagside samt totalindpakning af bus.

Hos MPD hjælper vi dig med, at producerer og eksekverer din busreklame og hvis du kontakter os i dag, så giver vi dig en pris på blot 2 minutter.

 

Langside busreklamer
Langside busreklamer

BUSREKLAMER PÅ SIDERNE AF BUSSERNE – DERFOR!

Vi kunne komme med tusindevis af gode grunde til hvorfor du skal vælge at købe busreklamer på siderne af busserne. Det har vi også skrevet en del om på vores blog. Langsiderne på busserne er effektive og reklamerne kan placeres på både højre og venstre side af bussen. Det gør dit budskab synligt i byerne. Vi tilbyder naturligvis busreklamer i alle større byer i Danmark.

  • Langside busreklamer rammer en bred målgruppe
  • Bliv synlig i de største byer i Danmark
  • Busreklamer er det mest effektive outdoor medie i Danmark

Års erfaring

busreklamer

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD DIN NYE BUSREKLAME KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen