SKAL I HAVE NY HJEMMESIDE?

Få et stærkt tilbud på jeres nye firmahjemmeside.

Så står I stærkere i et konkurrence præget marked.

Få et tilbud på en ny professionel hjemmeside, som afspejler værdierne i jeres virksomhed. Vi er eksperter i webdesign der får besøg til at konvertere til ordre. Kontakt os allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer.

NY HJEMMESIDE?

Hos MPD udvikler vil professionelle hjemmesider, primært i WordPress. WordPress er verdens absolut førende CMS system og vinder mange point på brugervenlighed og en masse fantastiske muligheder. Udover en masse muligheder og tusindvis af forskellige designs, kan WordPress hurtigt give afgang til spændende tekniske funktioner og brugbare værktøjer, som eksempelvis online booking, Login-funktion, Facebook-integration, statistik-funktion og meget mere.

 

Hjemmesiden bliver lavet i responsivt design, hvilket betyder at den fremstår mere stilfuld og moderne. Derudover betyder dette også at hjemmesiden ændrer udseende og tilpasser sig til mobil og tablets. Dette er blevet mere og mere vigtigt med tiden, og det er noget som Google er begyndt at gå meget op i når de skal rangere hjemmesiderne.

Stort set alt vil blive lavet for dig, og det eneste du skal gøre er at sende designønsker, tekstmateriale og billeder til hjemmesiden, så laver jeg selve designet til dig og indsætter alt det materiale som du ønsker. Der er derfor minimalt arbejde for dig i det, og det er intet krav at du ved noget om computere.

Års erfaring

Hjemmesider lavet

%

Faglig stolthed

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

SÅDAN SIKRER VI AT DU BLIVER TILFREDS MED DIN NYE HJEMMESIDE

Sammen med dig gennemgår vi dine behov, ønsker og drømme for din kommende hjemmeside. Vi hjælper dig med at identificere dine funktionelle behov for din hjemmeside og får stillet de rigtige spørgsmål, så du får den skræddersyede hjemmeside du drømmer om.
På baggrund af vores dialog med dig designer og udvikler vi et udkast til din kommende hjemmeside.
Vi gennemgår vores designudkast sammen med dig
Vi færdigudvikler din hjemmeside ud fra din feedback, og sørger for at den kommer online.

CASE: FLEX GULVSERVICE APS

Lars, som har Flex Gulvservice ApS, er gentagende gange blevet kåret som årets håndværker. Han driver en virksomhed, hvor kvalitet og æstetik er i højsædet.

Disse værdier ville Lars gerne have inkorporeret i sin nye hjemmeside. Gennem fremvisning af store flotte billeder, gode tekster og gode, spændende funktionaliteter, har Lars fået en hjemmeside, der repræsenterer det udtryk, som Lars gerne vil have for sin virksomhed.

%

Tilfredshed

%

Responsivt design

Flex Gulvservice ApS

Udviklet af MPD

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor lang tid tager det at få lavet en hjemmeside?
Det afhænger meget af opgavens kompleksitet. Har du behov for en stor hjemmeside, med mange detaljer og mange undersider, vil det naturligvis tage lidt længere end en side der blot skal fungere som et visitkort.

Som tommelfingerregel tager det 3-5 uger at få lavet en hjemmeside hos MPD.

Hvad koster det at få lavet en hjemmeside?
Prisen på en hjemmeside er meget afhængig af opgavens størrelse og omfang. En hjemmeside fungerer som et online visitkort er eksempelvis billigere end en stor webshop med tusindvis af produkter.
Er hjemmesiden min, når I afleverer den?
Ja. Når vi leverer en hjemmeside til dig, kan du betragte den som din.
Hvad med hosting?
Du bestemmer selv, om du vil have din hjemmeside hostet ved os, eller om du vil benytte din egen webhost.

VIL DU VIDE HVAD DIN NYE HJEMMESIDE KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen