FRONTSKILTE

Frontskilte i bussen hænger som regel altid på væggen op mod buschaufføren. Her opnår du maksimal synlighed blandt din målgruppe i en længere periode, mens de sidder i bussen. Frontskilte har den egenskab, at du har længere eksponeringstid pr. eksponering, holdt op imod f.eks. udvendige busreklamer på langsiderne eller på bagsiden.

I dag er de fleste frontskilte digitale, hvilket skaber flere muligheder for annoncørene. Før den digitale verden trådte ind i bussen var frontskilte plakater, der blev hængende til de var taget ned. I dag kan vi hurtigt og nemt skifte mellem flere reklamer, hvilket giver et dynamisk forløb, der holder målgruppen opmærksom på de mange afvekslinger.

 

Frontskilte busreklamer

BUSREKLAMER I FRONT

Der er en ingen tvivl om, at der er et kæmpe marked i online markedsføring, men busreklamer er en stadig en af de typer af annoncer, der ligger i front, når vi snakker om effektivitet. Forcen ligger i, at vi ofte rammer målgruppen med busreklamer på tidspunkter, hvor de er særligt modtagelige for nye indtryk. Når vi er på farten er vi ikke forstyrret af en masse andre indtryk fra f.eks. sociale medier, kollegaer eller familien.

Det er dét, der gør busreklamer til et særligt godt markedsføringstiltag. Ring til MPD allerede idag og mere om hvordan I kan få effektive busreklamer, der bringer jeres budskab i front. Vi giver jer en pris på bare 2 minutter.

DBU FIK FRONTSKILTE

Hos MPD er en ingen opgave for stor eller for lille – Vi hjælper dig med dine busreklamer uanset om, du skal have en lille busreklame i en kort periode eller du skal køre en større national kampagne. Sammen med DBU har vi kørt kampagner for indtil flere landskampe. DBU ønskede, at annoncerer lokalt i de københavnske busser og har blandt benyttet frontskilte.

Frontskiltene gav blandt andet målgruppen mulighed for, at undersøge om de kunne komme af sted, mens de sad i bussen. Hos MPD er vi stolte over, at kunne bidrage til det danske kulturliv.

Års erfaring

busreklamer

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD FRONTSKILTE PÅ BUSSERNE KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen