Fotograf til erhverv

Når du har produkter, der skal præsenteres til dine kunder, er det en god idé, at få en professionel fotograf til, at tage dine billeder. En fotograf sikre, at du får knivskarpe billeder og med den rette belysning bliver dine produkter vist på den absolut bedste måde.

Hos MPD hjælper vi med, at finde netop den fotograf, der er i stand til, at præsentere dine produkter/ydelser på den bedst mulige måde. Hvis det kræves, er det også muligt, at få vores konsulent med ud på fotooptagelse, så vi kan guide fotografen i forhold til produkternes og virksomhedens historie.

Denne løsning har mange af vores kunder haft stor succes med gennem tiden. Ring til os i dag og lad os tage en dialog omkring dine ønsker og behov i forhold til dine fremtidige visuelle løsninger.

Din samarbejdspartner til fotografering

Uanset om du skal have lavet nye produktbilleder til webshoppen eller du har brug for billeder af virksomhedens ansatte eller kontor, så har vi en løsning, der passer til dig. Vi er behjælpelige med billeder, der skal bruges online eller på tryk. Alle vores fotografer har mange års erfaring inden for fotografering til erhverv og vores konsulent står altid klar, som repræsentant for din virksomhed.

Det eneste du skal gøre, er at lade MPD klare arbejdet med fotografering, mens du driver din virksomhed, når du vælger os, som samarbejdspartner. Når du vælger en fotograf hos MPD, får du følgende:

 

  • Vi giver din en pris på blot 2 minutter.
  • Du undgår slørede billeder fra mobiltelefonen.
  • Din virksomhed bliver præsenteret professionelt og stilrent.
  • Vi sikre, at du får knivskarpe billeder af højest kvalitet.

Års erfaring

Fotoshoots

Det siger andre kunder om billeder hos MPD.

MPD har hjulpet os med, at få taget nogle toplækre billeder af vores arbejde i forbindelse med, at vi skulle have ny hjemmeside. MPD har hjulpet os med, at præsentere vores virksomhed visuelt på bedste vis. Vi er glade for den hjælp.

Lars Hendrichsen

Indehaver , Flex Gulvservice

Havgaarden Badehotel har fået lavet nogle eksklusive billeder til vores website og brochurer. Hver eneste dag nyder vi billederne og modtager meget ros på vores hjemmeside, som afspejler vores unikke sted perfekt. Flot udført arbejde af MPD.

Pia og Alex

Indehavere , Havgaarden Badehotel

Lad os tage en samtale

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Vi havde et super godt og effektivt samarbejde med MPD, da vi skulle have booket busreklamer. MPD er utvivlsomt en foretrukken samarbejdspartner, der hurtigt spotter vores behov og sikrer at hele forløbet forløber gnidningsfrit. Vi sender de varmeste anbefalinger til MPD.

Sule Bakiral

Indehaver, Balkan Holidays

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet mediedk.dk og kan klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen