FOTOGRAF TIL ERHVERV

Når du har produkter, der skal præsenteres til dine kunder, er det en god idé, at få en professionel fotograf til, at tage dine billeder. En fotograf sikre, at du får knivskarpe billeder og med den rette belysning bliver dine produkter vist på den absolut bedste måde.

Hos MPD hjælper vi med, at finde netop den fotograf, der er i stand til, at præsentere dine produkter/ydelser på den bedst mulige måde. Hvis det kræves, er det også muligt, at få vores konsulent med ud på fotooptagelse, så vi kan guide fotografen i forhold til produkternes og virksomhedens historie.

Denne løsning har mange af vores kunder haft stor succes med gennem tiden. Ring til os i dag og lad os tage en dialog omkring dine ønsker og behov i forhold til dine fremtidige visuelle løsninger.

SKAL I FOTOGRAFERES? SÅ KAN VI HJÆLPE

Uanset om du skal have lavet nye produktbilleder til webshoppen eller du har brug for billeder af virksomhedens ansatte eller kontor, så har vi en løsning, der passer til dig.

Vi er behjælpelige med billeder, der skal bruges online eller på tryk. Alle vores fotografer har mange års erfaring inden for fotografering til erhverv og vores konsulent står altid klar, som repræsentant for din virksomhed.

VI KLARER ARBEJDET

Det eneste du skal gøre, er at lade MPD klare arbejdet med fotografering, mens du driver din virksomhed, når du vælger os, som samarbejdspartner.

  • Vi giver din en pris på blot 2 minutter.
  • Du undgår slørede billeder fra mobiltelefonen.
  • Din virksomhed bliver præsenteret professionelt og stilrent.
  • Hos os du får knivskarpe billeder af højest kvalitet.

Års erfaring

Fotoshoots

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU HØRE HVAD VORES FOTOGRAF KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen