EUROSIZE PLUS

Du har måske set dem. De store udstillingsvinduer hos de over 450 Nettobutikker i hele landet? – Her kan du markedsføre dig direkte til din målgruppe. Denne form for markedsføring kaldes EurosizePlus og minder på mange måder om Billboards på grund af de ekstremt store formater.

EurosizePlus er et effektivt markedsføringstiltag til dig, der har brug for synlighed blandt den brede befolkning. Placeringen af EurosizePlus er strategisk placeret, så din kampagne er synlighed tæt ved indgangen. Din kampagne kan naturligvis være uafhængig af Nettos sortiment, men burde du ikke lige give forbrugerne en lille reminder om, det de ikke selv har skrevet på indkøbslisten.

 

EurosizePlus - Effektiv outdoor markedsføring.

RAM BREDT MED EUROSIZE PLUS

Vidste du, at med EurosizePlus, når du 1,9 millioner unikke besøgende hver eneste uge? Vidste du også at:

  • 93 % af alle danskere handler i Netto
  • 40 % af alle dansker handler ugentligt i Netto
  • 52 % af de handlende er kvinder

Du får altså maksimal synlighed blandt den brede befolkning, når du skal have en EurosizePlus kampagne. Med den høje eksponering gør det EurosizePlus til en ekstremt effektiv kampagne i forlængelse af eller kombination med din samlede markedsføringstrategi.

Opnå også store rabatter ved, at booke flere ugers EurosizePlus kampagner. Ring til os i dag, så giver vi dig en pris på blot 2 minutter.

MED MPD FÅR DU:

Hos MPD har vi mange års erfaring inden for outdoor markedsføring og du kan derfor trygt overlade din EurosizePlus kampagne til os. Vi er din faste samarbejdspartner, der sørger for alt lige fra planlægning af din kampagne til evaluering. Vi sikre, at din EurosizePlus kampagne bliver en effektiv løsning i din samlede markedsføringsstrategi.

  • Planlægning af din kampagne
  • Booking, tryk og opsætning
  • Evalurering

Vi har et bredt sortiment inden for oudoor markedsføring og kan derfor tilbyde totalløsninger – Uanset om du skal bruge EurosizePlus, Billboards eller busreklamer.

Års erfaring

EurosizePlus

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE MERE OM EUROSIZE PLUS?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen