Busreklamer

Busreklamer er en god måde, at skabe synlighed omkring din virksomhed eller produkt. Med en busreklame kan du opnå stor effektivitet i dit lokalområde. En busreklame er særligt velegnet til nyheder og produkter, der henvender sig til en bred målgruppe.

Der er mange muligheder, når vi snakker om busreklamer og hvilken løsning, der passer bedst til jeres virksomhed afhænger blandt andet af hvilket produkt du ønsker at markedsføre og i hvilket område. Hos MPD hjælper vi dig med, at finde den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed.

Vi kan hjælpe med busreklamer på Sjælland, Fyn og Jylland. MPD hjælper dig med alt fra Booking til opsætning. – Ring i dag og få en pris på 2 minutter. Læs også med om hvorfor du skal vælge en busreklame.

 

Pris på Busreklamer

Der kan være stor forskel på prisen for en busreklame i København eller Roskilde. Placeringen på bussen er også afgørende for prisen.

Du kan opnå store besparelser på din busreklame, hvis du vælger 8, 12, 24 eller 52 uger, da længere perioder ofte udløser en større samlerabat. Vi er eksperter i rådgivning på alle niveauer og vi har et bredt sortiment, som dækker både standard busreklamer i små og store serier samt specialløsninger med skæve formater og totalindpakning. Der er et utal af muligheder, når du vil annoncere på busser. Hos os får du en skræddersyet løsning, som passer til din virksomhed eller produkt.

  • Hængeskilte
  • Frontskilte
  • Buslangsider
  • Busbagender
  • Streamer på busruder
  • Totalindpakning af busser

Års erfaring

Busreklamer

Det siger andre kunder om busreklamer hos MPD

Hurtig og meget effektiv rådgivning er kendetegnede for MPD.  I min pressede situation trådte Jens til og fik indfriet mine ønsker til prisen og til tiden. Hos MPD får man altid lidt mere end hvad du ønskede.

Lasse Spang Olsen

Kunde

Som virksomhed er det vigtigt for os med en sparringspartner som er lyttende og ikke mindst kan reagerer hurtigt på vores behov, og det har vi opnået med MPD. Samtidig bidrager de med relevant input.

Jesper Friis

Indehaver , Jesper Friis

Lad os tage en samtale

SEO

Bliv synlig på Google

ONLINE MARKEDSFØRING

Øg din omsætning

BUSREKLAMER

Opnå lokal synlighed

HJEMMESIDE

Få skræddersyet en hjemmeside

RADIOREKLAMER

Kom i kontakt med din målgruppe

OUTDOOR

Bliv synlig i lokalområdet