BUSREKLAMER

Busreklamer kan være den rigtige måde at øge kendskabet til jeres virksomhed, eller til et specifikt produkt. Vi kan rådgive dig omkring de forskellige muligheder og udfordringer der er forbundet med busreklamer, så vi sammen kan finde den rigtige løsning. Det sikrer, at dine busreklamer rammer din målgruppe så præcist som overhovedet muligt. Det betyder busreklamerne er mere effektive og ofte også billigere hos os.

DE FORSKELLIGE BUSREKLAMER

Indenfor busreklame-mediet er der en bred vifte af forskellige muligheder. Når man skal vælge løsningsmodel er det helt grundlæggende vigtigt at kende sin målgruppe. Vi kan naturligvis hjælpe med at identificerer og definere jeres målgruppen og efterfølgende lave en forventningsafstemning som giver overblik over hvad vi mener I kan forvente af en busreklame. For os er det nemlig vigtigt at du som kunde bliver tilfreds med resultatet og det er samtidig din sikkerhed for at du bliver tilfreds.

Er din primære målgruppe mennesker, der benytter offentlig transport kan det f.eks. være en fordel, at vælge en busreklame i form af hængeskilte i bussen. Frontskilte på bussen er også særlig velegnet, når du vil ramme de mennesker, der benytter offentlig transport.

Selvom busreklamer er effektive og giver stor synlighed kan netop hængeskilte i bussen med fordel suppleres med kampagner på de sociale medier. Vi bruger ofte tiden i bussen på at tjekke de sociale medier og derfor vil du skabe endnu mere synlighed med målrettede kampagner, der kan inviterer målgruppen ind på din hjemmeside, tilmelde sig et arrangement eller noget helt tredje.

UDVENDIGE REKLAMER

De udvendige busreklamer som f.eks. buslangsider, busbagender og streamer på busruder er særligt effektive hos målgrupper, som enten er på cykel, gåben eller i bil. Her er målgruppen ofte orienterende og holder øje med busserne på grund af sikkerhed og implicit betyder det også, at vi ser bussens reklamer.

Slutteligt vil vi lige slå et slag for totalindpakninger af busser, som du sikker har set før. Totalindpakninger skaber maksimal synlighed, fordi de både er ekstremt iøjnefaldende og samtidig kan indeholde flotte billeder i store formater, der præsenterer din virksomhed eller produkt på bedste vis. Hos MPD hjælper vi dig med, at tage de rigtige valg.

HVAD KOSTER EN BUSREKLAME?

Der kan være stor forskel på prisen for en busreklame i København, Århus eller Ålborg. Placeringen på bussen er også afgørende for prisen. Uanset om du vil have busreklamer i København, Århus eller Ålborg hjælper vi dig igennem hele processen.

Du kan opnå store besparelser på din busreklame, hvis du vælger 8, 12, 24 eller 52 uger, da længere perioder ofte udløser en større samlerabat. Vi er eksperter i rådgivning på alle niveauer og vi har et bredt sortiment, som dækker både standard reklamer i små og store serier samt special løsninger med skæve formater og totalindpakning. Der er et utal af muligheder, når du vil annoncere på busser. Hos os får du en skræddersyet løsning, som passer til din virksomhed eller produkt.

Vi kan hjælpe med busreklamer på Sjælland, Fyn og Jylland. MPD hjælper dig med alt fra Booking til opsætning. – Ring i dag og få en pris på 2 minutter. Læs mere om hvorfor du skal vælge en busreklame.

HVEM SER BUSREKLAMER?

Selvom busreklamer rammer en bred målgruppe, så er det alligevel vigtigt, at tage højde for hvordan og hvem din primære målgruppe er. Det har en stor betydning, at du kender din målgruppes adfærd i forbindelse med busreklamer. Både i forhold til valg af hvilke busruter og geografi, men også i forhold til busreklamens budskab og opsætning vil blive påvirket af dit valg af målgruppe.

Hos MPD har vi mange års erfaring med busreklamer og tager hånd om din opgave, så du får de mest effektive outdoor reklamer i forhold til din målgruppe. Vi hjælper med alt lige fra planlægning af idé til booking af din busreklame. Bliver klogere på målgrupper og hvordan du lærer dem bedre at kende på vores blog. Her finder du også mere information om hvorfor du skal vælge en busreklame, som et led i din markedsføringsstrategi.

OM OUTDOOR REKLAMER GENERELT

Busreklamer er blot et af mange valgmuligheder, når din markedsføring skal foregå i gadebilledet. Hos MPD arbejder vi udelukkende med de mest effektive outdoor reklamer, som skaber maksimal synlighed. Blandt andet har vi mulighed for også at hjælpe dig med både metroreklamer, Adshels og ikke mindst Billboards; du ved de der kæmpe skærme, der er placeret rundt om i landets mest trafikale knudepunkter. Derudover tilbyder vi også effektive radioreklamer, som kan være et effektivt medie i et mix med outdoor reklamer.

Hos MPD rådgiver vi dig til den bedste løsning inden for outdoor reklamer, så du opnår det mest effektive marketingmix. – Og så får du endda en pris på bare 2 minutter, når du ringer til os helt uforpligtende.

 

Års erfaring

Busreklamer

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE HVAD DIN NYE BUSREKLAME KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen