Med en busreklame skabes bevægelse i bybilledet, og annoncører når ud til et publikum på nye og mere effektive måder.

Tal direkte til kunderne på en langt bedre måde med et ægte visuelt billede, og den rette tekst. Ja budskabet skal være direkte effektivt for at ramme den rigtige målgruppe lige i nutidens moment og deres hukommelse, så den har svært ved at forsvinde fra nethinden.

Busreklamer med en effektiv måde at opnå synlighed på. Vi tilbyder over 3000 busser rundt om i Danmark hver eneste dag, Jeres annoncer ville kunne ses i Skagen og helt ned til det sydlige Sjælland. Mange bilister, fodgængere og pendlere kigger hver dag på bussernes synlige reklamer på siderne eller på bagsiden af bussen.

MPD er eksperter i at udvælge de rigtige busruter til de forskellige kampagner. Undgå spildtid og en masse penge som ikke giver den rigtige ROI effekt. MPD giver jer som virksomhed en sikkerhed for, at opnå bedst mulig effekt med vores kompetente personale. I er velkommen til at kontakte os for yderligere informationer via telefonen eller vores kontaktformular.

Busreklame med korrekt geografisk placering

Vi tilbyder busser over hele Danmark. Det geografiske område har stor betydning for selve kampagnen. MPD rådgiver alle vores kunder, så de er klædt på med alle deres ideer og spørgsmål. Ikke mindst i samarbejde med jeres kompetente medarbejder. 35 års erfaring på outdoor reklamer har givet MPD de rette kompetencer for at kunne gennemføre den korrekte kampagne. Branding er i dag en stærk salgsplatform som på sigt giver en meget høj ROI.

Som virksomhed kan I vælge alle områder i hele Danmark. Det giver jer mulighed for at optimere jeres kampagne helt ned til den mindste detalje. Se et eksempel her.

Outdoor reklamer er i disse år en markedsførings strategi som mange store virksomheder benytter sig af. Sådan har det været de sidste mange årtier. Det er umuligt at undgå reklamerne i bybilledet.

Kontakt Salgsafdelingen

Kontakt vores salgsafdeling direkte på telefonnummeret +45 51 42 41 73