REKLAMER I BIOGRAFEN

Biografreklamer er et stærkt værktøj, når du skal markedsføre din virksomhed eller dine produkter. Her fanger du din målgruppe på et tidspunkt, hvor de er til stede og hvor det store lærrede er i fokus – Fortæl din historie!

Der er naturligvis mange aspekter der skal opfyldes, når du skal have lavet en biografreklame. Hos MPD har vi mange års erfaring med det visuelle udtryk, manuskripter og optagelse af biografreklamer. Derfor er vi et oplagt valg, når du mangler en samarbejdspartner til dine biografreklamer.

Når du får lavet en biografreklame kan det også være en god idé, at få den lagt på YouTube. Her har du nemlig mulighed for, at dele den på de sociale medier og dermed sprede dit budskab endnu mere.

PLANLÆG DIN BIOGRAFREKLAME

Det er vigtigt, at have en plan for din biografreklame. Ikke blot i forhold til indholdet i reklamen, men også i forhold til, hvilke målsætninger du ønsker at opnå med din biografreklame. Derudover skal du også have lavet en medieplan for, hvornår dine biografreklamer skal vises. Dette bliver ofte planlagt i samarbejde med biograferne.

Der altså mange aspekter, som du skal tage højde for, når du skal have lavet en biografreklame. Hos MPD hjælper vi dig hele vejen og giver dig tid til at drive din virksomhed, mens din biografreklame er under produktion. I samarbejde med dig udarbejder vi nogle klare målsætninger, hvorefter vi går i det kreative hjørne og skaber den mest succesfulde biografreklame, der fortæller dit budskab.

MED MPD ER DINE REKLAMER I TRYGGE HÆNDER

  • Vi udarbejder målsætninger og budskaber i samarbejde med dig.
  • Vi udarbejder manuskripter.
  • Vi er med undervejs i hele produktionen af din biografreklame.
  • Vi sørger for, at vælge en passende medieplan i samarbejde med biograferne og i forhold til dit budget.
  • Vi kvalitetssikrer løbende i processen og sørger for, at du får det bedste resultat.
  • Vi evaluere efter afslutning på din kampagne.

BIOGRAFREKLAMER ER OPDELT I 3 FORSKELLIGE KATEGORIER

Biografreklamerne er opdelt i 3 forskellige hovedkategorier, som du naturligvis kan få gennem MPD:

N

LOKALE REKLAMER

Lokale reklamer er målrettet virksomheder som ønsker at ramme en målgruppe i lokalområdet. Vi hjælper naturligvis både med produktion og placering af reklamerne. Kontakt os nu og få din pris på lokale biografreklamer.

N

REGIONALE REKLAMER

Regionale reklamer er målrettet virksomheder som ønsker at ramme en bred målgruppe i en hel region. Vi hjælper naturligvis både med produktion og placering af reklamerne, som typisk kommer ud i mere end 10 håndplukkede biografer. Kontakt os nu og få din pris på regionale biografreklamer.

N

NATIONALE REKLAMER

Nationale reklamer er målrettet virksomheder som ønsker at ramme en bred målgruppe overalt i Danmark. Vi hjælper naturligvis både med produktion af reklamen og placering af reklamerne. Kontakt os nu og få din pris på landsdækkende biografreklamer.

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

Års erfaring

Animationer og reklamefilm

VIL DU VIDE HVAD DIN NYE BIOGRAFREKLAME KOSTER?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Til verdens største håndboldevent, VM 2019, satte vi stor fokus på at nå ud til hele Danmarks befolkning og gøre mesterskabet til det mest unikke til dato. MPD understøttede denne indsats gennem deres store flade af radioplatforme og indsigt i radiomålgrupper. Vi fik en fantastisk vejledning i forhold til vores radiopromovering, og blev mødt med en stor fleksibilitet og imødekommenhed i vores arbejde med at få udviklet og eksekveret kampagnen.

Dansk Håndbold Forbund

Organisation, DHF

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet MPD og kan helt klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen