ADWORDS KAMPAGNE

Google AdWords kampagner har stor effekt alle steder. Samarbejdet med vores kunder omkring Google annonceringen er af vigtigste karakter. Vi gennemgår kundens hjemmeside nøje, så vi derigennem får et indblik i virksomhedens fokusområder og strategi. MPD er certificeret Google Partner. Det er din sikkerhed for, at du får den bedste rådgivning, når du skal have opsat og vedligeholdt din Google AdWords Kampagne. Hos MPD har vi over 30 års erfaring med markedsføring og har været med helt fra start. Derfor er du sikret, at få specialiseret viden inden for Google AdWords og markedsføring generelt. Vi har gennem tiden berørt mange brancher.

Vores rådgiver har inden første møde gennemgået mulighederne for mere vækst til jeres virksomhed. Spildtid er tabt fortjeneste, så derfor er vi på forkant med fremtidens muligheder og klar til at vækste jeres virksomhed på flere områder. Derudover udarbejder vi i samarbejde med dig, som kunde, en strategi for din AdWords kampagne, som sikre at der er styr på budgettet og at din AdWords bliver opsat korrekt med de rette søgeord – Første gang. Kontakt MPD allerede i dag, for at høre mere om dine muligheder.

Google AdWords kampagner hos MPD

EFFEKTIVE KAMPAGNER

Samarbejdet med vores kunder omkring Google AdWords annoncering er af vigtigste karakter. Ved en grundig gennemgang af din virksomheds hjemmeside og dialog med kunden, skaber vi indblik i virksomhedens strategi og fokusområder, så din annoncering gennem Google AdWords bliver målrettet og relevant. For at opnå en effektiv AdWords kampagne er det vigtigt, at din hjemmeside er i stand til, at skabe konverteringer.

Din Google AdWords kampagne bliver opsat med de søgeord, som matcher fokusområderne i din virksomhed samtidig med, at vi sikre at søgeordene også matcher de besøgendes søgetermer på Google. Herefter overvåger vi din Google AdWords kampagne og optimere løbende, så du opnår mest succes med din annoncering på Google. Gør din annoncering på Google mere effektiv ved sideløbende, at arbejde med SEO også. Vi hjælper dig med, at arbejde udarbejde en strategi, så alle aspekter bliver løftet korrekt.

GOOGLE ADWORDS HOS MPD

Google AdWords kan sjældent stå alene som markedsføringstiltag. Derfor er det vigtigt, at dine Google AdWords kampagner er en del af din samlede strategi. Hos MPD får du hjælp til udarbejdelse af en markedsføringsstrategi, som sikre din virksomhed vækst og synlighed året rundt og på alle relevante medier. Med vores brede erfaring fra mange forskellige brancher har vi den viden, der skal til, for at du opnå mere trafik fra Google. 

Alle kampagner er inkl. rådgivning, service, vedligeholdelse og løbende rapporter. De faste administrations omkostninger aftales med hver enkelt virksomhed, da ingen opgaver er ens. Månedsbudgettet hos kunden aftales så begge parter kender det fastlagte budget pr. måned. Ring idag og få en pris på din næste Google AdWords kampagne eller skal vi tage et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår jeres muligheder i forhold til Google AdWords samt markedføring generelt? – Vi kan rådgive inden for SEO, hjemmesider, konverteringer, busreklamer og meget mere.

Års erfaring

AdWords kampagner

HER SER DU NOGLE AF VORES KUNDER:

Her ser du nogle af vores tilfredse kunder. Vi har hjulpet virkelig mange virksomheder med at styrke deres brand og deres synlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

VIL DU VIDE MERE OM ADWORDS?

Så udfyld kontaktformularen og få en pris på 2 minutter

VI HAR MANGE TILFREDSE KUNDER - SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Til landsholdskampen mod Panama på Brøndby Stadion ønsker vi lokal markedsføring. Det stod hurtigt klart, at MPD havde det mest attraktive produkt ift. lokal markedsføring.

 

 

 

Dansk Boldspil Union

Organisation, DBU

Vi havde et super godt og effektivt samarbejde med MPD, da vi skulle have booket busreklamer. MPD er utvivlsomt en foretrukken samarbejdspartner, der hurtigt spotter vores behov og sikrer at hele forløbet forløber gnidningsfrit. Vi sender de varmeste anbefalinger til MPD.

 

Sule Bakiral

Indehaver, Balkan Holidays

Outdoor markedsføring er uden tvivl en stor del af vores markedsføringsbudget. Det handler i dag om at komme igennem støjen og være ”alene” på banen, det kan outdoor reklame leverer. Jeg har benyttet mediedk.dk og kan klart anbefale deres platforme, der har en afgørende synlighed.

Jesper Nielsen

Indehaver, Jesper Nielsen